Goed Gebekt HR oplossingen

Over Goed Gebekt

De hands-on mentaliteit begon bij mij, Rebecca van Bekhoven, al op vroege leeftijd: "Het geld groeit niet aan de boom" is wat mij geleerd is. Ik plukte in de zomervakantie bessen en poetste bij bedrijven. Na het sorteren van eieren bij boerenbedrijven rook ik vervolgens het hele weekend naar kip. 


Inmiddels heb ik diverse studies afgerond en al enkele jaren werkervaring in het HR werkveld. Een optimale samenwerking tussen mens en organisatie is volgens mij het geven van aandacht, het leveren van maatwerk, transparantie en verwachtingen managen. "De mens op de werkvloer staat in organisaties centraal. Als je hun drijfveren begrijpt en verwachtingen managet ontstaat er een enorme beweging". 

Ik krijgt energie van samenwerkingen met mensen van alle niveaus, achtergronden en culturen. HR processen optimaliseren is mijn talent.